2015-08-08 1241 瀏覽
經朋友介紹,見到咁多好評應該唔會太差,但事實並非如此😫首先在佐敦頭,尖沙咀尾,都算係旺區,但入到餐廳內竟然坐不夠一半客人,當時已經心知不妙,但一場泥到,點都試下有幾差😅服務先唔講,叫左一個名為五點壽司既東東🍣,個魚生係就係夠長,但冇乜特別,一般般。炸蝦卷🍤以呢個價錢有6件其實都ok,但因為紫菜唔夠脆,所以食既時候完全散哂,除非一啖過食哂。天婦羅配稻庭烏冬,湯底有豉油,面豉,地獄,泡菜,豬骨。我要左面豉,湯底不太濃味。天婦羅有兩條蝦🍤,一塊南瓜,一塊青椒,一塊紅椒。烏冬面質不錯🍲其實仲叫左一碟銀鱈魚西京燒(冇影相),我係大愛西京燒之人,去到日本餐廳都係我常點既菜,亦從未有一間會令我覺得難食,好可惜,呢間既西京燒真係不得了。魚應該over cook左小小,食落有點"鞋"口,然後份量有點少...2個人食左大概$300,呢個價錢,呢個質素既食物,服務等,可以搵間更好既日本餐廳,心已死💔
經朋友介紹,見到咁多好評應該唔會太差,但事實並非如此😫

五點壽司
炸蝦卷
天婦羅配稻庭烏冬

題外話/補充資料: 店內客人唔多,有3個侍應,但舉手點菜時可以扮睇唔到~~
2015-08-06