2014-06-22 3382 瀏覽
呢到故唔會我第一次黎喇,今次反而係朋友帶我黎,不過其實一直都想番黎試下嫁喇,因為真係幾正,依到既長壽司真係好正,好滿足到鍾意食刺身既我。壽司飯又做得好,唔太硬,又唔會軟到勁易散,醋既味道又岩岩好,真係幾正嫁。首先叫左一個焗雜菇,幾正嫁依個,味道都唔錯,唔會過份咸既又,份量好多,一開始就想食飽人。之後就依個燒雪魚,食落一D都唔腥,肉質夠哂嫩,味道都唔錯。忌廉薯餅又無想象中食到咁膩。之後就主角壽司喇,整體感覺非常唔錯,用料夠哂新鮮,食落當然夠哂鮮香。不過玉子就比較長可能因為咁就比較易散,,不過味道上就甜左少少已無咩蛋味。最後就叫左依個和風牛肉煮,如果有飯就正喇,咁樣就咁食就真係太咸喇,不過依到既服務真係唔錯既,抵讚。