2014-11-14 2586 瀏覽
好耐無去食過放題啦,今日就約齊朋友去食喇,依間入座安排得幾好, 同埋依到d waiter個人都非常之咁nice,雖然睇佢地真係好忙,但佢地都有用心做野既,最起碼我地叫既野食都無漏過單,上菜既速度都夠哂快,最值得一讚係依到有好多唔同既選擇,刺身依到都有好多款, 結果我地當然要每種魚都試下,比較推介既係依到既甜蝦刺身, 真係夠哂甜,食落都幾鮮味,之後要講下個肥牛鍋,真係幾鮮味肥牛同配菜既比例做得好,唔會話邊樣多邊樣少之後我個人喜歡既係火炙三文魚壽司,D魚既油香燒先之後出曬黎,鰻魚壽司都好好食, 呢到D壽司都算大件夾抵食,所以唔洗食太多之後就有迷你大阪燒, 味道真係唔錯,之後係牛油炒雜菇,幾香口嫁,下次有機會去要叫多次,仲有就係我自己必食既芝士年糕,呢到都整得好好味, d芝士有流心先係重點, 上到黎又夠哂熱,