2011-12-30 255 瀏覽
侍應的推介吾得!牛扒配紅酒汁, 有牙都覺得扒太老, 太韌, cool緊牙的人士食, 根本是mission of impossible la!!!海鮮Pasta就好味好多!!加蒜的食法比較中式!!不過由於我鍾意食蒜, 所以好適合我!!!但是整野食的人比較懶!!!蝦腸未抽走, 有沙!!!!啊呀!!!!!!!!!!Milk tea , =Milk 與 Tea 分開 好少見, 要自己落奶!!怪怪地!!吾滑!!!吾香!!!兩樣野無撞過, 完成融合吾到!!都是為左個景來食下野!!!坐外面可以望到維港!!食完野, 送聖誕gift 比女朋友!!! 甘就過左一個寫意的X'mas Lunch time!
侍應的推介吾得!

都是為左個景來食下野!!!
坐外面可以望到維港!!

食完野, 送聖誕gift 比女朋友!!!

甘就過左一個寫意的X'mas Lunch time!

題外話/補充資料: [b]Service 就不過不失啦! 只是平日營業時間只去到8pm, 太早啦, 想一邊食晚飯, 一邊睇幻彩詠香江都吾得!!! 真是吾休做呀![/b]
2011-12-24
用餐優惠