2011-05-27 689 瀏覽
睇到華星喺數字週刊賣全版廣告,鮑翅餐三舊水有找,馬上飛身call兩個老友去食翻餐好嘅!去到點菜,梗係叫呢個套餐啦。有碗標榜住足三兩嘅魚翅,仲有6頭鮑魚添。再加一個小菜,應該好掂喇! 另外仲加咗一個經理推薦價值250蚊嘅粉絲蟹煲。叫小菜時,叫咗一碟北菇畤菜,問個部長有乜時菜,佢竟然答:唔知喎!廚房俾乜菜,由廚房决定,無得揀!我當堂封咗呢個部長做偶像。劉華都要再出嚟再陪訓先至掂囉!點知個碗翅一上嚟,當堂記得光棍佬教仔,便宜莫貪。我諗連埋個碗就可能有三兩翅喇!正當心中暗叫不妙之際,個鮑魚上枱,嘩,眞係同個廣告差天同地!直情要告俾消委會知!好心佢改咗幅相,唔好誤導消費者,重失咗D翻頭客添。諗住正價嘅粉絲蟹煲上枱,仲濃埋添。呢舖都算係貨不對辦、廣告誤導嘅代表作!
另外仲加咗一個經理推薦價值250蚊嘅粉絲蟹煲。
我當堂封咗呢個部長做偶像。劉華都要再出嚟再陪訓先至掂囉!
重失咗D翻頭客添。
2011-05-23