跌晒watt手先book咗枱喺天問臺道,但係無咗我個booking. 得諾士佛台有位,OK,試下。環境都係黑暗,但見倒牆有好多黑色漬,真係唔多開謂。booking 時無講明有min charge (book 時講明兩大兩細,2歲同3歲半),OK,anniversary 係要洗錢,但係唔好做到好似我食唔起,order時又唔講,order完先講唔到min charge. 小朋友緊係食udon 啦,唔通食個$688set咩。個chef唔多得。間單嘢都OK, 但唔專心,手機猛響,煮咗道菜就走去玩手機。煮得唔好食,同之前有好大分別。件羊架先攞命,$88 /件唔係平。問要生啲定熟啲,講明比小朋友食要熟啲,煮倒血都未有,仲係生肉,唔係rare都係medium rare 啦。唔會再光臨。
跌晒watt

唔會再光臨。