2011-11-10 45 瀏覽
本身都好鐘意食放題,貪佢d野細細件咁,一次又可以叫好多款唔同野食,啱晒朋友食聚。今次就幫襯左團購,買了4張coupon,約埋幾個friend一齊來試下,買左之後上黎見到評語麻麻地都有d擔心,但係今晚去食完又唔覺咁差呀,所以忍唔住都要打返篇野先。可能因為好多人都買左團購,book位都打左好多次,但book星期4都ok,基本上個場都full左....(建議其他朋友早d book, 同埋book平日會好d)一來我地就叫左好刺身,都幾多款揀,有d有頭甜蝦、油甘魚、蟹柳....都幾特別,平時食放題都好少有,所以都試左少少,都ok,最like個甜蝦,都幾鮮甜.....不過最愛都係3文魚, 好正, 我地寫左勁多都來足....(早衰d相係個friend度.....有機會再up)之後仲試左芝士蝦卷,3文魚芒果卷, 同埋火炙3文魚sushi.....水準都唔錯, 同專食sushi店有得fight~ 仲有我最愛的玉子, 可惜冇刺身款....朋友叫左個海膽手卷,我冇食,不過個樣都唔錯呀, d海膽睇落幾fulld串燒同天婦羅都可以試下, 夠熱又夠味, 唔怕好油, 最正係羊架同牛舌︿勁快比人清晒, encore

d串燒同天婦羅都可以試下, 夠熱又夠味, 唔怕好油, 最正係羊架同牛舌︿勁快比人清晒, encore左一次

見到隔離台叫左d鍋, 超香,但我地已經太飽食唔落lu~~

總括今次團購都ok呀, 比$140食夕到咁多野,而且可能之前睇左的食評太差, 搞到原本冇咩期望, 但食完都覺得唔太差, 可以再試呀~~(如果有平......)

2011-11-10
  • 刺身