2015-02-11 9933 瀏覽
去開尖沙咀又口痕想食放題, 最後揀左試石澗一去到坐低都係中招, 個場非常之焗, 係焗到好想嘔果隻, 但都坐低左, 冇理由咁衰女走架......第1輪唔洗問一定係刺身先, 食落覺得好鮮, 有時D放題會雪到好凍, 又或者太耐冇雪食落去會暖, 但佢就岩岩好, 係個蝦唔係太好,因為佢仲有殼的第2輪, 壽司, D飯都係細細舊都唔錯,不過D軍艦因為D飯太細,所以D紫菜長得濟…鐵板帆立貝,好多放題麵會做牛油,佢做鐵板,個黑椒味帶左個帆立貝個味出黎,整得幾好食幾香日式煙肉焗青口,食落去唔係好覺有煙肉味,食落去好似焗煙肉還煙肉,青口還青口咁燒羊鞍,試左一啖仔,有羶味幾香,不過食一啖都覺得好膩日式蒸水蛋,冇咩味地獄拉麵,我冇食到,不過就聞到好勁辣味天婦羅,我平時比較少食天婦羅,因為怕好厚粉,呢度都OK,D粉唔太厚,下面係蝦天婦羅同左口魚天婦羅,男友就覺得個左口魚天婦羅好好味,我自己就覺得平平均均甜品,甜就唔甜,佢都係偏日式既甜品,甜品個皮煙煙韌韌,但入面應該係紅豆,略嫌紅豆味重左少少坦白講, 我唔會再黎, 主要係個場問題, 真係食得好唔舒服, 個場又暗又黃
去開尖沙咀又口痕想食放題, 最後揀左試石澗

刺身
壽司
壽司
鐵板帆立貝, 牛舌
日式煙肉焗青口
燒羊鞍,試左一啖仔,有羶味幾香,不過食一啖都覺得好膩
燒羊鞍
日式蒸水蛋,冇咩味
日式蒸水蛋
地獄拉麵,我冇食到,不過就聞到好勁辣味
地獄拉麵
天婦羅
甜品,甜就唔甜,佢都係偏日式既甜品甜品個皮煙煙韌韌,但入面應該係紅豆,略嫌紅豆味重左少少
甜品

2015-01-13