2012-01-13 2249 瀏覽
朋友話買一送一幾抵咁就黎LA埋單都仲要19X一位, 雖然自助餐黎計唔算貴但係食過D野就覺得$19X俾D咁既野我食擺明搞笑姐菜式極少,味道差自助餐應該有既佢都冇, 冇質素都起碼要多款式丫....冇款式應該要有D質素丫....佢偏偏走極端路線,2樣都冇刺身: 八爪魚,劍魚,吞拿,鯛魚(同西九明將不分高下)中式主菜: 總數差不多10款,計埋3款點心, 個燒BB豬,又肥又膩又冇味其他國家菜式: 總數好似唔夠10款日式照燒雞:好似一兜黑水浸住D黑哂既雞扒咁,睇到都冇胃口德國脆皮咸豬手: 講明脆皮,諗住好香口LA, 一打開.....小左聲有水浸住既,冇拎冷盤:扇貝:完全冇味仲好多沙,話我知係擦膠我仲驚喜D,街邊小食檔果D炸帶子好食好多巴拿馬火腿就有創意LA, 果一絲好似紙咁薄既火腿卷住O係條老蓮咁大既餅乾上面,點食先,係唔係玩野唔想人食未唔好拎出黎LAW水牛芝士拌蕃茄,水牛芝士冇味,一咬落去粉碎左,好似食擦膠碎咁仲有數兜果D芝麻八爪魚,螺肉,蟹子沙律呢D現成野甜品有差不多10款:當中個葡撻真係甜到飛起,穌皮又結實又乾涸全餐最正常係蝦餃同泡芙$19X入去食咁既野+蝦餃+泡芙真係貴到不得了我建議去街頭
朋友話買一送一幾抵咁就黎LA
埋單都仲要19X一位, 雖然自助餐黎計唔算貴
但係食過D野就覺得$19X俾D咁既野我食擺明搞笑姐

菜式極少,味道差
佢偏偏走極端路線,2樣都冇

刺身: 八爪魚,劍魚,吞拿,鯛魚(同西九明將不分高下)

其他國家菜式: 總數好似唔夠10款
日式照燒雞:好似一兜黑水浸住D黑哂既雞扒咁,睇到都冇胃口

冷盤:
仲有數兜果D芝麻八爪魚,螺肉,蟹子沙律呢D現成野

甜品有差不多10款:
當中個葡撻真係甜到飛起,穌皮又結實又乾涸
全餐最正常係蝦餃同泡芙

$19X入去食咁既野+蝦餃+泡芙真係貴到不得了
我建議去街頭小食檔食$192仲好
或者去$150以下日式放題都仲好好多

在此奉勸大家, 不可一不可再
2012-01-08
用餐優惠