2015-07-21 665 瀏覽
同好友行街街行到累,最岩就搵個地方坐下食下吹下水,乜地方好?兩個女仔緊係甜品店好啦!哈哈!今次去甜牙牙!遠處就見到它甜美可愛嘅裝修,好岩女仔,入到去坐底,慢慢選擇甜品,勁多款式之中,我嗌左綠茶紅豆窩夫,朋友就嗌左抹茶紅豆木槺布丁!其實都算等得耐,要廿分鐘先上碟,不過冇所謂啦,因為我地兩個女仔吹下水時間過得特別快,岩岩少少餓就有野食!窩夫擺放得好有心思,好令!蜜糖另放一邊,可以自己選擇份量,窩夫外脆內軟好味!加雪糕一齊食,最正!朋友的木槺布丁我冇食到,她指一層層幾有層次,都很香滑,食到很香抹茶味,她很喜歡!其實抹茶木槺布丁吾係成日都有,加上今次朋友話好食,等我下次都嗌嚟試下先!
$70 (宵夜)