2014-06-22 2328 瀏覽
今日黎左依到放題,都唔錯既。首先係叫左依個刺身魚生拼盤,賣相就真係十分靚喇,用既係一隻好靚既圓碟,個底就有好多碎冰,而上面就緊係佢D魚生刺身喇,咁就有三文魚,八爪魚,希靈魚,吞拿魚,甜蝦咁樣喇,都幾多款式下嫁,另外仲一隻既帶子,佢賣相係最出位既,依盤刺身份量真係非常之多,少D人都真係食唔哂,佢三文魚同吞拿魚都算唔錯嫁,最起碼係夠哂新鮮喇,而且都幾夠厚嫁,反而希靈魚同埋甜蝦係比到驚喜我,平時我都唔太鍾意食希靈魚,因為佢比較酸同埋唔夠新鮮,不過依到就無咩問題,而且淡口D幾岩我嫁,甜蝦比起其他就夠哂新鮮,而且仲幾鮮甜,真係唔錯。之後就我最愛既壽司喇 依到既火灸壽司真係值得一試既,火灸三文魚同海膽火灸甜蝦加埋火灸鰻魚壽司,絕對合格既。不過值得推介既係火灸鰻魚壽司,絕對既驚喜,鰻魚當然係無骨先,加埋佢鰻魚汁好正,甜得黎帶到鮮味出黎,個魚食落鮮甜爽滑,有機會既一定要試依個。
今日黎左依到放題,都唔錯既。