2015-01-24 5863 瀏覽
見團購不斷追捧,而且午市menu算多選擇,又有四小時任食放題,價錢比晚市平,所以帶埋屋企人來食,點知....貪平係冇好野。漁屋特色:茶水要要求先供應枱上基本用品(餐具,牙簽缺乏)嚴重漏單,火焰壽司落左三次單,到last order截單果次先有得來。生果盆冇來,落兩個一品鍋,最後得一個來印象中有好幾款食物最後追單都冇得來侍應們非常忙,唔得閒幫你追單我地食三個鐘,有一半時間係等,上菜慢到令人煩躁食物質素:最impressed得三文魚刺身,可能真係挪威入口,好鮮甜壽司非常差,連壽司嘅形狀都冇,三文魚壽司嘅三文魚唔係刺身果隻,壽司上嘅魚生唔新鮮,壽司上碟數目同落單數目不乎一品鍋,清酒煮蜆只係用熱水將食物煮熟而已,冇食物鮮味,湯底等於滾水炸物:雞軟骨,芝士年糕,炸蝦正常水準。炸生蠔非常細粒,落炸帶子最後冇來燒物:雞翼,多春魚都冇食物嘅原味,得燒嘅味道Overall, 差。服務質素唔好,但體諒佢地人手唔夠,好忙,都無謂去harsh人食物質素唔改善就唔好喺團購度話酒店級放題誤導消費者所謂送生日蛋糕得一件,咩團購五重優惠最後冇左回事
貪平係冇好野。

漁屋特色:
茶水要要求先供應

枱上基本用品(餐具,牙簽缺乏)

生果盆冇來,落兩個一品鍋,最後得一個來

印象中有好幾款食物最後追單都冇得來

侍應們非常忙,唔得閒幫你追單

我地食三個鐘,有一半時間係等,上菜慢到令人煩躁

食物質素:
最impressed得三文魚刺身,可能真係挪威入口,好鮮甜

燒物:雞翼,多春魚都冇食物嘅原味,得燒嘅味道

Overall, 差。

食物質素唔改善就唔好喺團購度話酒店級放題誤導消費者
所謂送生日蛋糕得一件,咩團購五重優惠最後冇左回事
2015-01-18
生日