2015-03-01 916 瀏覽
好難得四個女仔可以一聚,揀返個學生時代的聚腳點懷緬下,一致通過要到沙嗲王,只為白咖哩豬扒飯!  白咖哩豬扒飯未到之前,先介紹其他的,先是雞軟骨和炸饅頭是無可挑剔的,四個月女仔都食到停唔到口..再來就是這個乜乜乜芝士一口貝,元貝有1蚊銀咁大粒,上面pat芝士超香,超好吃,原來仲有薯蓉墊底(連薯蓉都好味喎),都幾用心製作,至少賣相okay然後就是泡菜炒年糕,其實都好味,有泡菜有肉絲有冬菇,當然有年糕,唔知係咪攤凍咗,lahris覺得年糕有少少硬,整體來說,唔算好辣究竟四個女仔可以食到幾多嘢? 呢個鰻魚炒飯,超大碟,都多鰻魚,而且係5蚊銀咁大粒,仲有少少蔥decorate一下,已經開始有七成飽之後的椒鹽豆腐,不過椒鹽味唔係好夠,而且皮都唔脆了,好彩豆腐依然好滑再來就有印尼薄餅,又唔算好油,四個人分兩塊,都仲食得落壓逐出場的是白咖哩豬扒飯,香茅豬扒,水準依然,可惜我地已經太飽..食剩好多嘢(其實仲有個石頭鍋飯,不過lahris又唔記得影相)

再來就有印尼薄餅,又唔算好油,四個人分兩塊,都仲食得落
2015-02-19