2021-02-23 25 瀏覽
而家可以開始晚上堂食了,不過外出都想早點回家,經過呢間見到同一般餐廳乾淨企理,就二話不說入去買外賣, 始終而家乾淨衛生都好緊要。應該係新開的店?全部野都好新同乾淨咁,入到去店員好有禮貌, 雖然只係講明嗌外賣,都安排座位比我坐住我等,點餐時又樂於介紹。嗌左碗魚蛋河同海南雞飯同菜,價錢合理,特別會主動問你係咪分湯,因為有時真係吾記得而冇分到,覺得佢地好細心。回家食,味道方面都吾錯,同樣比我最大感覺係乾淨,菜就最明顯了,每條都嫩好食之餘又冇黑冇黃,幾好。海南雞飯都有驚喜,雞好滑,份量又多,而家飯都好味吾會過淋過硬,都好推介!魚蛋河係我平時最愛,食咁多間河粉店,呢個魚蛋河真係幾好食,魚蛋質素好高,大粒好彈牙又有鮮味,沒有半點雪藏味!下次再經過可以試埋牛河,應該都好正!

外賣自取