2015-07-27 1771 瀏覽
今日又同成班大食同事去覓食啦!今次黎到尖沙咀嘅新東記,聽聞呢度啲肥牛非常出色,身為牛之達人嘅我,真係要試試!坐底左佢就比左一埋醬料我地選擇,我係一個好中意基本野嘅人,揀左豉油加蔥花就算數!野食就交比我呀姐發板啦!唔洗幾耐,湯底就先上檯,我個邊係麻辣湯底,我就偷飲左一啖,不過好似唔係太辣,中意食辣但唔太辣嘅朋友可以試試!之後無耐牛都嚟埋啦!我最期待嘅牛出現了!哇,,,,啲雪花靚仔到呢,,,即刻啪一舊先!咁正嘅!大FIT!脂肪比例幾好,牛味亦都好重,但份量唔算多,我都唔係幾好意思係咁食。其他野食都不過不失,值得一提係佢個雞翼,配合埋佢湯底真係天衣都無縫!呢餐正!                                                                                                    牛之達人: GOOD

牛之達人: GOOD
2015-06-24