2015-02-18 5350 瀏覽
平時都好鐘意留意周圍有咩食, 之前睇雜誌見到介紹, 講左好耐總於黎試首先記得好啲book位今次坐係bar枱, 環境都唔差坐低第一件係叫刺身1, 嘩~~佢個蝦真係好大好肥美, 好新鮮:) 不過食得多好"制", 仲會feel到個口好膩, 好滿足2, 其他刺身都唔錯,不過相比之下無蝦咁特別深印象3, 芝士年糕都好好食, 一咬落去啲芝士流出黎4, 牛肉壽司唔錯, 不過唔重牛肉味~~自家制蛋壽司, 個味道都幾特別, 其他壽司就standard5, 燒羊肉 "un" 咬唔開, 雞翼無咩味, 雞軟骨, 枝豆都普通味6, 執殼執碟都幾密幾快手overall, 蝦真係好肥美, 一食難忘其他野食都正常,哩餐食得值by the way, 第一次落單刺身可以寫多少少, 因為熟食都要等啲時間, 而且之後第2round刺身都要等啲時間,眼見都好多單, 同埋單單都多, 所以如果唔想空住等野食咁耐,第一round刺身可以寫多少少 個蝦令我俾個好評佢:) 真係難忘

首先記得好啲book位

今次坐係bar枱, 環境都唔差

坐低第一件係叫刺身

2, 其他刺身都唔錯,不過相比之下無蝦咁特別深印象

3, 芝士年糕都好好食, 一咬落去啲芝士流出黎

6, 執殼執碟都幾密幾快手

overall, 蝦真係好肥美, 一食難忘

其他野食都正常,哩餐食得值

個蝦令我俾個好評佢:) 真係難忘
2015-02-07