2016-04-16 9278 瀏覽
放工會合女朋友和朋友往仕德福山景酒店食下午茶buffet慶祝好友生日西,餐廳都好多美食有焗帆立貝和 蒸蛋(帆立貝焗得新鮮,蒸蛋蒸得香滑,蛋內的蝦爽口彈牙)、壽司(有三文魚和太卷兩款,三文魚尚算新鮮,太卷味道美味) 、窩夫(熱辣辣,配上雪糕和什果美味配搭)、四川啖啖排骨面(內有排骨,花生和炸菜,略嫌湯底太辣,排骨細細件,容易入口!)、泰式雞翼(雞翼酸酸甜甜,但略嫌汁太多,口感一般)、蘋果汁(味道美味,好香蘋果味)、雪糕(有朱古力, 雲呢拿和士多啤梨,味道不錯), 甜品有朱古力噴泉,椰汁糕,jelly和朱古力蛋糕(朱古力噴泉和朱古力蛋糕朱古力味豐富,美味!), 椰汁糕和Jelly甜度剛剛好,有水準,餐廳格調舒適, 侍應服務好好, 見到我們食完好快過來收餐具和加水, 服務好好,這裡下午茶自助餐價錢好抵,值得一食。
食物一流美味
格調舒適,