同朋友去食飯, 一行6人, 點了以下1) 馬蘭頭 - 一般2) 雲耳 - 汁惹味, 好食3) 魚 - 一般4) 小籠包 - 一般5) 湯 - 我自己覺得落了不少味精, 因為咸同飲完皮膚敏感出粒粒6) 素菜包 - 無汁仲有糖醋排骨, 涼伴茄子....都好一般...最大問題係個擔擔面, 面唔散開, 個湯唔濃, 仲有一陣酸味, 點解擔擔面沒有濃濃的麻油及花生味,反而有酸味呢?服務員服務更加難忘, 叫每一樣野要問2次先會去攞俾你, 幫我地點菜O個位女經理, 可以點點下菜突然走左去招呼剛入來既熟客, 一句叫我地等下都費事, 事後當無事, 我問佢我地而家可以點菜未, 佢仲黑口黑面 !!!!我知我地係生客, 親疏有別, 但係動作都唔好咁明顯啦, 你唔好服務, D 菜式唔好, 我地呢班生客無好印象, 又點會變成熟客呢 ?
同朋友去食飯, 一行6人, 點了以下

1) 馬蘭頭 - 一般
2) 雲耳 - 汁惹味, 好食
3) 魚 - 一般
4) 小籠包 - 一般
6) 素菜包 - 無汁

仲有糖醋排骨, 涼伴茄子....都好一般...

題外話/補充資料: 服務員服務奇差 !
2014-06-21