2017-10-09 798 瀏覽
琴日老公生日,諗住去一間環境好d嘅日式餐廳慶祝,見咁多人話個景有幾咁靚,早個半月前已經book左位。預約時,已經特別説明係慶祝生日,希望安排一張好d嘅枱俾我地。之後問如果叫甜品,有冇得寫人名?佢話可以,不過要加一百蚊,我話ok,之後佢話咁果日同事會幫你,就收左線(心諗,寫名唔使講定?去到先講?仲有surprise?)琴日7點準時到,佢個同事冇問係咪要寫名,我都放棄左...好心唔想提供呢個服務就唔好話有啦!近門口嘅落地玻璃位望到嘅夜景都算ok,點知佢帶我去到間鋪最入張枱,直望ICC同一片黑漆漆嘅海...真係多謝佢!!!唔book枱個位都可能好過呢張!!仲要勁凍!我已經着長袖再加一件長袖cardigan,但都係勁凍!呢個景...無言啤酒ok一般刺身係幾新鮮,但又未到勁鮮甜218,絕對唔抵食!結果,坐左唔夠一個鐘就走左!一來凍,二來望住個咁嘅景咩心情都冇哂!雖然唔係話早打電話去book位,就一定俾個最好嘅位我,但果個位實在太令人失望!我地淨係食左以上3樣同2杯啤酒,盛惠946!咁嘅景呢個價錢,十分不值以後不會再去。
呢個景...無言

Asahi

啤酒ok

一般

刺身係幾新鮮,但又未到勁鮮甜

218,絕對唔抵食!

以後不會再去。
生日