招聘中
$8,500-$18,000
月薪 (面議)
2015-07-27 4928 瀏覽
睇演唱會前諗住食D野先,朋友話想食韓燒,所以就黎試下幾出名既喜來稀肉。一黎到5點幾,唔洗等即刻有位,都幾好一坐底店員會送上小菜,泡菜幾好食wo,辣辣地又脆,如果酸D就更好。小菜可以無限加!!!個爐同其他韓燒店大同小異,而我最鐘意食旁邊既蛋,呢度有原味同泡菜味。 但我覺得裝蛋漿個位有D淺,D蛋一熟好快就變鞋鞋地。我地本身食左下午茶,所以都唔係太餓,點左4樣,分別係豬皮、喜來稀肉(?唔太記得個名)、豬五花同年糕。豬皮本身就已經燒過既,我地再燒到脆目地配黃豆粉食,QQ地幾好食。我見個名有喜來兩個字,應該幾好食掛,不過食落就一般般,應該要叫牛五花好D,D油脂實好正。食韓燒必點豬五花,呢間既肉厚度適中,之前食過一間塊肉成1CM厚,真係燒到乾乾地又鞋鞋地。燒完包生菜+泡菜+洋蔥就最正年糕令我有少少驚喜,雖然份量唔多,不過煙煙Un Un 真係幾好食,重點係又入味,不過有少少辣,我朋友唔食得辣就狂飲水。
一黎到5點幾,唔洗等即刻有位,都幾好

燒完包生菜+泡菜+洋蔥就最正
題外話/補充資料: 用餐時間好似限1.5小時,我覺得都岩岩好夠時間食既,不過如果要慢慢燒慢慢吹水可能就唔太適合。
2015-07-26