2015-10-04 447 瀏覽
坑口街坊們都係新屎坑三日香,所有新野剛開張第一個月一定排哂隊,如果好食既話第二個月都會排隊,第三個月無論好唔好食,都一定唔會有太興咁多人。唔好食既話就會即刻無哂人! 聽講瑞士㗎啡室雞翼最出名,一於星期日食返個下午茶先! 三點去到,排長龍,等左大約15mins,都算好快。下午茶選擇都好多,老公叫左薯條雞脾,我叫左雞全翼(有三隻)。 d野食黎得好快,侍應生都有好多人,落order,收碟,各樣都好快手,唔會叫極都無人。茶記黎講,服務算好好!食物: 瑞士雞全翼有三隻,比起預期大隻。瑞士汁不是黑蚊蚊的,顏色像滷水汁。一切落去就知道應該好入味,因為好腍但係又唔會散開👍味道有些像太平館的,我比較喜歡這個因為咸味甜味都剛剛好。雞脾其實可以選炸脾或瑞士,當然選瑞士啦! 顏色黑d,d肉好滑好腍,不過隻脾就細左d。其實坑口既茶記都食到好好好悶啦,呢間係我們既救星!

其實坑口既茶記都食到好好好悶啦,呢間係我們既救星!
瑞士雞翼
雞脾薯條