估唔到元朗都有正宗印度餐廳,牆上油畫好有特色,咖哩做得好出色,我同朋友一坐低,睇下個菜單,叫咗二人套餐有湯,BBQ雞,咖喱可選(雞,牛,羊),清炒時菜,印度黃飯及薄餅和餐飲 HK$268+10% service charge。另外叫了Mango Lassi! 叫咗二人套餐,待應就比碟胡椒薄脆配乳酪或醋浸蕃茄洋蔥醬,入口又香又脆,正! 咖哩牛肉- 一入口已經感受到北印度那種濃郁的香料味道如小荳蔻、丁香、肉桂、月桂葉,味道芳香, 有意思! 北印度當然係配印度烤包,因為咖哩濃稠,方便點汁吃。 印度烤包口感比較煙靭 , 印度黃飯-米身幼幼長長,口感比較分明,not my cup of tea!  蒜蓉蕃茄炒菜心-入口爽脆多汁,味道清甜,正! BBQ雞- 熱辣辣的BBQ雞,入口咖哩香料味道濃郁,而且雞肉滑嫩。 忌廉雞肉湯 Mango Lassi- 乳酪味重,有芒果味,口感好濃郁,甜甜地解辣一流! 不過我喜歡芒果味重一點的Mango Lassi,KK正宗印度餐廳做得比較好! 評分:(以5個*為滿分)食物:***1/2服務:***環境:***1/2衛生:***1/2抵食:****

北印度當然係配印度烤包,因為咖哩濃稠,方便點汁吃。

印度烤包口感比較煙靭 ,

蒜蓉蕃茄炒菜心-入口爽脆多汁,味道清甜,正!

忌廉雞肉湯

評分:(以5個*為滿分)

食物:***1/2

服務:***