2016-07-21 4877 瀏覽
難得趁家姐生日、細佬搵到份好工叫家中两佬一齊出街食飯同時慶祝下卻令兩老同大家如此失望。見有6折,早已book咗6位,打算等2老食餐豐富的、好的。點知早4日再打電話加位,話full晒要坐門口沙發位。咁唔緊要啦,最緊要可以坐埋一齊開開心心食返餐啫。咪照加照去lor去到先知,頂!俾4張圓枱,仲要隔開的俾我地。我們8個大人加1個bb,完全唔似係一齊去食飯,個感覺好差! 中間有大枱寧願分開俾其他客人,都唔俾我們。坐門口都算啦,仲要分開真是好過份!但去到,唔通叫一家大細走咩。咪照坐低食囉。入到去食物枱,唔係吖,細成咁,食物種類少到喊!d生豪細隻有沙,3文魚、吞那魚ok. 八爪魚唔掂。沙律正常!中途有侍應送上每人一隻冰震鮑魚仔,冇咩特別。我見其他枱再有一人用一個匙羹裝住嘅嘢,我們就冇。唔知點解!熟食~冇野好食!行咗成圈,攞2舊豬頸肉返去。甜品種類亦唔多,一d都唔吸引,有棉花糖嗰d,但冇朱古力噴泉,唔通壞咗!結果食生果,同整咗個窩夫,呢2樣都ok。本身都想影多d相,但真係影唔落手。唉,好後悔揀咗呢間,呢個價錢比佢好的多的是

去到先知,頂!
但去到,唔通叫一家大細走咩。咪照坐低食囉。
入到去食物枱,唔係吖,細成咁,食物種類少到喊!
d生豪細隻有沙,3文魚、吞那魚ok. 八爪魚唔掂。
沙律正常!
熟食~冇野好食!行咗成圈,攞2舊豬頸肉返去。
2016-07-20
生日