2015-04-02 2277 瀏覽
今次因為朋友話要嚟呢度食,話呢度出名,我已經同朋友講已經轉左人做已經好難食,但大部分人都一樣,人地話好食就會覺得好食,就會去試既然繫咁就算啦,和他們去吃,食過就知啦!今晚8點左右,去到門口只見到小貓三兩,已經知道出事,如果是以往已經有一堆人等緊,去到攞咗張飛,等左一陣就入到喇,仲要一次過好多人入去,原來入面有好多空臺,唔知咩原因要我哋等咁耐,算啦坐低就諗住食啦一坐低餐牌都未有,已有人放低餐飽,仲有人拎住餐湯問我地要咩湯,個包凍嘅又硬,要咗忌廉湯,奶水一樣,都叫野食時,只問我地要西冷定肉眼,唔講仲以為呢度得兩種選擇,每樣要左一個,好快就到,湯都未飲完嘩😱,超大煙,塊鐵板真繫燒到紅色,仲問我地要咩汁要左黑椒汁,超大煙,但唔香,得個辣字,塊扒第一眼繫好大塊,但一食落口,無味又梅,好似食緊山竹牛肉,一食就知繫梳打粉作怪,無非繫要令塊扒大d同霖d,但唔講都唔知繫食緊牛肉,食左兩啖就冇食,杯餐茶勁細,要加錢先有正常大,離譜,當然冇加,好快就走,相信唔會再來食
既然繫咁就算啦,和他們去吃,食過就知啦!

嘩😱,超大煙,塊鐵板真繫燒到紅色,仲問我地要咩汁
西冷牛扒
題外話/補充資料: 唔怪得知而家咁少人排隊啦,d質素差左咁多, 所以話餐廳最重要就係廚師,一轉咗就差啦!
2015-03-25