餐廳: 金華冰廳
資訊:

2017-01-17 672 瀏覽
新鮮熱辣又鬆軟嘅菠蘿包👍🏼特意前來食反個下午茶先😋好好味!!!!新鮮熱辣又鬆軟嘅菠蘿包👍🏼真係好好味!!!皮脆、麵包實得來都鬆軟,啖啖有口感(唔似食大型鏈鎖店的空氣包=_=) 個蛋撻都好好味,蛋漿剛剛好,仲可以見到d蛋餡有少少搖搖欲墜,襯埋個皮真係正啊!!👍🏼如果層酥皮薄少少就更加perfect!雞翼就好一般,目測已經知道太瘦無乜肉,而且炸得太乾,感覺似番炸過,下次都是不要貪平叫餐,分開叫更合適不浪費。而雞批就唔好食😟皮厚,餡少,仲有d乾,食唔到也望唔到有雞肉粒,淨係好似食緊感味光酥餅😑食左2啖已經食唔落lu...合桃酥(忘記影相)一食就知係自家整,好實淨,而且有一陣合桃香,一個真係食唔哂,食左一半,太好味打包埋餘下當宵夜😁仲食西多士,老公話都好好味,食到內裡d麵包...唔會太炸over cook,因我就無食所以無評論啦
新鮮熱辣又鬆軟嘅菠蘿包👍🏼

特意前來食反個下午茶先😋好好味!!!!
新鮮熱辣又鬆軟嘅菠蘿包👍🏼真係好好味!!!
如果層酥皮薄少少就更加perfect!

食左2啖已經食唔落lu...

合桃酥(忘記影相)

2016-12-30