2013-02-18 373 瀏覽
年宵花市, 超多人, 為免迫死, 早些去行一轉, 要不, 等到晚上, 肯定更多人, 地鐵出口, 行經太子道, 遇見超群旗下的店.回家上網發現, 開張時, 招牌白底黑字, 但不久便改為黑底白字, 莫非風水問題? 要進一步了解.原本想買芝士蛋糕, 見店員把芝士蛋糕放滿店問口, 十分吸引, 望見已感覺到軟棉棉的質感, 又突然看見店員抬出了一盤腸仔包, 出緊煙, 更吸引, 之後約了朋友食飯, 只能二選其一, 唯有揀剛出爐的.腸仔包, 無甚特別, 平價腸仔一條在中間, 突頭突尾, 但始終是剛出爐, 熱力十足, 有趣是, 在麵包上面放了一些沙律醬, 少少甜, 微微酸, 增加整體口味.
2013-02-10
1 分鐘 (外賣自取)