2015-01-11 2408 瀏覽
我自己就從來都沒有購買團購劵,朋友話睇到及試過其他團購,話餐廳想做旺個場同口碑及多些人認識餐廳,多數會物超所值。提議我一起試下,朋友買了以下 ,價錢吸引,即管試下,但昨晚試完,簡直是差到要寫出嚟比大家,唔希望大家做傻仔。訂了位及六點半早食,來到已坐滿一半,即有位,之後見全酒家差不多所有檯都食此團購,上菜等了一陣,然後每碟餸都要等一陣,話五人份量但少到離譜, 每碟菜只有平時嘅例牌碟頭一半,每人分得幾粒,天婦羅蝦大細比煙頭差不多,絕無誇張,上湯白菜,成碟都唔知有幾兩,每人食幾條,一斤菜有幾錢呀,佛跳牆,用例湯湯碗裝出,清湯面有幾粒豬肉東菇粒之外,乜都無又唔熱。湯點會唔熱,唔係煲住,真係費解。鮑魚就好似指甲大細。。。。實在心情大壞,因朋友推薦買劵試菜,不好即時大鬧及拍照,破壞友誼,但實在過份。但最後每人都要$140,其他酒家已經很好。最後朋友散去,完全不飽,我自己再去其他餐廳食正式晚餐。各位,千祈唔好做傻仔。。。。

各位,千祈唔好做傻仔。。。。
2015-01-10
用餐優惠