2015-01-18 5227 瀏覽
朋友想食all day breakfast ,而我又未食過牧羊少年,今次就係晏就2點幾黎左太子呢間。地點: 唔近地鐵站,但兩個人傾下計一路行好快就到。去到唔洗等,就可以坐低,有小小逼但可以接受。一入去環境好有feel ,但坐落比較逼。我叫左肉醬意粉,味道普通。但值得一讚,窩夫好好味,仲有兩個雪糕十分好,而朱古力都好好飲。香蕉朱古力窩夫 我地2個女仔食完個LUNCH SET就叫左呢個WAFFLE,係全份黎,平時下午茶就有半份叫,就會得番一個雪糕同WAFFLE份內量都只係得一半. 呢個WAFFLE係好有蛋味,好足料,食落有咬口,份量好夠,唔係得空氣, 朱古力汁係自己淋,咁樣好好,有D人鐘意落小D,有D人鐘意加多D都可以因自己需要,Hot chocolate ,好好飲,有拉花但係唯一唔好就係呢個係無得跟餐加錢飲,一定要一樣再賣,但咁凍既天氣飲真係好正.之後都會再番黎幫襯

香蕉朱古力WAFFLE
香蕉朱古力窩夫

HOT CHOCOLATE
Hot chocolate ,

好好飲,有拉花

之後都會再番黎幫襯
題外話/補充資料: 如果唔係住太子,要專登去食,要預左要行,因為唔跟MTR STATION
香蕉朱古力WAFFLE
HOT CHOCOLATE