2014-11-04 3913 瀏覽
呢間一直都想試好耐,但一直都以為得荃灣先有,對我呢d九龍人黎講有d遠,點知原來太子有,所以嗰日就喺嗰度同朋友慶祝生日。一如所料,要等好耐位,我地三個人都等左差唔多一個鐘。我地叫左大食拼盤、海鮮pizza同和牛長通粉。和牛長通粉好好食,一口和牛好軟滑;但海鮮pizza無預期中咁好食,可能個人比較喜歡厚底,佢就係薄底,脆脆地有d似餅乾,但值得一讚係每塊pizza都有原隻大蝦,個醬都好夾好正。另外個大食拼盤都幾抵食,又有腸又有春卷又有薯條.....,仲有三款醬送埋,三個人食唔哂,名符其實夠「大食」,食到尾有少少滯tim。總結來講,呢間舖頭都屬偏貴,但格調唔錯,充滿英倫風,又有好多得意嘢俾你睇,而且聽講呢度成日有人嚟開talk講去旅行嘅趣事,大家不妨留意下!