2014-08-03 2303 瀏覽
因為見到IG OR FB有好多朋友都去食,又見本身餐廳FB個PAGE好似幾吸引咁,以旅遊為主題既餐廳。見個環境好似幾靚咁,雖然唔知有咩食但都叫FD去左上網見話要排隊,所以早左少少去12點半就去丁到,唔洗等位,見入面都仲有位,不過坐到1點幾開始就要見到要等位了。野食有LUNCH SET 同ALL DAY BREAKFAST, 我就揀左個ALL DAY BREAKFAST飲凍既單味花茶,而朋友揀左個焗飯LUNCH SET。ALL DAY BREAKFAST 一開頭黎左杯少橙汁同一小杯水果沙拉,個水果沙拉上面淋左D乳酪不過味道有D淡。個主菜就有茄汁豆,蘑菇炒蛋,同麵包配牛油。個蘑菇炒蛋幾好味,其他就正常啦黎餐廳都係因為個環境而黎同埋可以慢慢坐底傾計,對食就不要抱太大期望了
見個環境好似幾靚咁,雖然唔知有咩食但都叫FD去左

2014-07-28