其實食餐飯,都係想飽肚同輕輕鬆鬆 我本人就最著重服務 其次先係食物今晚朋友收工後約我食飯 佢提意去牧羊少年 咁我之前都有睇過下報導 然後同意就去左當時8:00左右 哇已經好多人等 拎完票就企係到等可能門口個女侍應見到 立即開d櫈被我地坐等下等下等到開始出汗 餐廳立即拎d冰茶出尼比客人女侍應仲好幽默咁同d客人開玩笑 令到其實等得燥燥地ge我地感覺到呢間餐廳係好friendly 同照顧客人而唔係一味賺錢 對著重服務的我地 真係對呢到幾有好感終於入得啦 入面既環境同裝修真係一流 好有感覺我叫左個煙三文魚忌廉長通粉 同 紅洒煨牛尾飯都好好味 煙三文魚忌廉長通粉好creamy ,意粉都好爽身唔太冧又唔太硬 入口配煙三文魚碎好正而紅洒煨牛尾飯好入味 一啖接一啖後來加左杯熱ge士多啤梨綠茶 入面真係有一粒粒果肉 絕不欺埸而且餐廳有個書架 好多旅遊書 隨即同友人plan旅遊行程 過左好滿足的一晚作為主題cafe 我覺得好成功能夠兼顧到食物質素 環境 價錢同員工非常推介大家去一試 !!

當時8:00左右 哇已經好多人等 拎完票就企係到等

對著重服務的我地 真係對呢到幾有好感

終於入得啦 入面既環境同裝修真係一流 好有感覺
我叫左個煙三文魚忌廉長通粉 同 紅洒煨牛尾飯
都好好味

煙三文魚忌廉長通粉好creamy ,意粉都好爽身
唔太冧又唔太硬 入口配煙三文魚碎好正

而紅洒煨牛尾飯好入味 一啖接一啖

而且餐廳有個書架 好多旅遊書
隨即同友人plan旅遊行程
過左好滿足的一晚

作為主題cafe 我覺得好成功
能夠兼顧到食物質素 環境 價錢同員工
非常推介大家去一試 !!

題外話/補充資料: 但可能要預早少少 真係好多人等位,而且晚市限2hrs
2014-05-21
  • 紅洒煨牛尾飯