2011-12-21 14 瀏覽
見or咁多好評, 老公又鐘意食泡菜, 於是星期二放工走到這裡買泡菜食品, 六點半, 無人, 咁我行去睇睇有什麼買啦, 見d人話粉絲好食, 我問個男人粉絲有沒有泡菜煮架, 他冷冷地答, 他們的粉絲沒有泡菜者的, 我再問他有什麼是用泡菜煮呢? 他說沒有, 心諗又話泡菜為命, 乜都沒有用泡菜煮, 不如改名啦, 我只見有淨泡菜, 但又唔想買一盒淨泡菜比老公, 我看了再看, 見有泡菜煎餅, 心諗又話無泡菜煮的食物???!!!, 不是即叫即做, 不是脆餅, 是軟軟的餅, 只是少少熱, 唔太大個, 13元一個都貴呢, 味道是少少泡菜味, 少少油膩, 不太特別, 跟一般煎餅差唔多, 只是加了泡菜, 個男人很不熟悉他們賣的是什麼呢, 太差了, 於是買了個煎餅, 不是即做, 味道一般, 唔覺得好食, 應該不會再到這裡買野了
, 我再問他有什麼是用泡菜煮呢? 他說沒有
, 心諗又話泡菜為命, 乜都沒有用泡菜煮
, 不如改名啦
, 個男人很不熟悉他們賣的是什麼呢, 太差了
, 於是買了個煎餅, 不是即做
, 味道一般, 唔覺得好食, 應該不會再到這裡買野了
外賣自取