2015-08-04 1582 瀏覽
係呢度食個兩次,兩次感覺都好好,所以才寫下食評,希望更多人來食和支持,因為香港好多小企業 小餐廳都敵不過成本貴。本人平時對素食真的沒好感,覺得好悶的菜式,但食過呢間令我改觀。我只講重點一啲好食會推介的。1.木瓜沙律,入面全都係青瓜素蟹柳,沙律醬,加上肉鬆。啲食材都好新鮮! 評分7/102. 田園沙律,呢個大力推薦,個汁好特別,酸酸地好開胃,一大盆,夠四個人食,啲汁好多,啲沙律菜火箭菜好鮮,份量多到覺得好抵,我認為比起什麼凱撒沙律 更好味! 評分8/103. 牛油果多士 呢個都好推薦!至少要叫兩塊的,一塊好大,比我既手掌仲大,呢個多士都好特別,鋪滿牛油果泥,雖然味道不太強烈,但依家啲牛油果甘貴,感覺好滿足,面包烘得好脆,食完已經飽左一半,我認為可以加練奶/ 酸酸地既汁 味道豐富一啲。評分7.5/10其他既菜都係中餐為主,質素中上,暫時未食到難食既難,服務方面,員工中年婦女為主,但佢地都好態度 唔會係啲冇咩禮貌 粗聲粗氣既呀姐,所以我仲會再來的,素食首選。

我只講重點一啲好食會推介的。

沙律好味
沙律好味