2011-01-23 20 瀏覽
今次係小弟第一次寫食評, 因為要2011年有更多O既突破!!!小弟O係金鐘返工 - O係金鐘返工O既人一定知, 呢度食lunch 要麽就好貴, 要麽就2點鐘先落去食 - 因為實無位~~~踏入2011年, 又一輪轉工潮 - 呢一日地大夥兒要farewell一位貌美如花的女同事 (唉, 又少一位美少女)想爆頭都想不到去邊度食 - 我地成16-17人, 實在無乜地方可以容納到我地咁大班人於是想到叫外賣, 但嚴寒天氣, 又唔想叫壽司, 上次叫過一次pizza hut - 簡直火滾, 0個次我地結果成2點鐘先有得開餐, 結果返埋位「自己食自己」實在唔想重蹈覆轍 (那經歷實在慘爆灰爆)想起最近好多人推介的cheese pizza (我自己都係佢地facebook o既「粉絲」, 見佢地都搞得幾有聲有色, 個facebook 營運得唔錯)但港島就係康怡一間舖最近, 故且膽粗粗打去試下點知佢話金鐘都送, 但要叫滿HK$500嘩, 無問題啦, 我地咁多人, 實叫到HK$500蚊11:45AM 打去, 大約12:45PM就送到啦喎 - 有效率~!!!D 食物仲食辣辣 - 正!!在我來講 PIZZA 方面

實在唔想重蹈覆轍 (那經歷實在慘爆灰爆)
但港島就係康怡一間舖最近, 故且膽粗粗打去試下
點知佢話金鐘都送, 但要叫滿HK$500
嘩, 無問題啦, 我地咁多人, 實叫到HK$500蚊

D 食物仲食辣辣 - 正!!
在我來講
PIZZA 方面 - 環遊世界實在係我O既至愛, 不過佢地個「新鮮齋」都唔錯喎, 我幾susprise - 因為我一向無肉不歡
小食方面 - 春卷同咖哩角簡直係「正」呀 - 不單止仲熱辣辣, 而且仲好脆添 - 果然係芝「脆」雞呀!!!!
炸雞方面 - 送到來畢竟"淰"咗少少, 不過味道都仲okay, 而且夠大件~

一行17人, 每人只需50蚊, 抵到爆炸, 食到我地個個捧著肚子不得止, 有d 仲留咗來做下午茶~~!!
希望cheese pizza 繼續努力, 最好係d CBD 開多幾間, 等我地上班一族有口福!!!! 我一定幫襯!!
叫咗勁多O野~~!!
D PIZZA 仲好熱!!
推介春卷同咖哩角!! 正!!
2011-01-07
叫咗勁多O野~~!!
D PIZZA 仲好熱!!
推介春卷同咖哩角!! 正!!
  • 環遊世界
  • 春卷