2016-09-04 958 瀏覽
本來個日一心一意打算同個朋友去試新野,去到太古見到有抹茶館就打算試一試.本住開荒精神,就緊係叫番D穩陣野食啦個日去到本人叫左個親子丼,朋友就叫左個拉面,本來下到黎見個飯既賣相都唔錯幾吸引,朋友個個面就下欄扮上菜,十蚊既價錢材料賣番九十幾蚊,更重要既係我朋友係女仔黎,本身已經唔算大食,但個份量連一個女仔都食唔飽!又貴又細份又唔係特別好食,坐位又逼,直頭有食神十成真傳!再講番本個飯,個名就好好聽叫親子啦,,實際上就姐係雞加蛋飯,份量唔係話特別少,唔肚餓咁去食都應該食得飽人,點知!食食d雞我就發現點解D口感咁怪既!大家可以試一試就係拎你屋企D雪雞出黎解涷 唔煮熟就咁食!痴線架?一間餐廳賣食物 你可以連D野食都未煮熟仲係生既情況下拎比客人食?仲要個樣食物係雞?有常識都知道雞係唔可以煮唔熟就比人食啦個名仲要叫做親子喎, 一陣換轉有個屋企黎你到食野 叫左比個小朋友食,,小朋友又唔識咩叫熟定唔熟,食到入醫院點算?仲要我去個陣已經唔係D咩多人既時間根本無得講話自已個廚房太多野做分左心無理到,仲要除左入座個時之外,佢D員工係可以理都唔理下D客 完全係做左基本野,等你入座 落單,收錢就算食物係要食落肚架!

大家可以試一試就係拎你屋企D雪雞出黎解涷 唔煮熟就咁食!

食物係要食落肚架! 咁唔認真煮食不如浪費哂D食材不如你執左佢算啦
生雞丼都SERVE得出??!!!
題外話/補充資料: 唔熟既野食 唔熟既係雞 雞唔熟會有菌 有H5N1點算? REPORT完你換過一兜比我無數? 食壞其他人點算?
2016-09-01