2016-03-22 243 瀏覽
晏就係柴灣食完鐵板雜扒,緊係要去埋試下鑊仔曲奇喇,一於就去太古呢pacific coffee 食返個tea 喇~同友人一去到就好快下左決定食邊樣,最難選的,反而係雪糕的口味lol落左單,都係用科技提你去拎野食。我地叫左一個岩鹽榛子窩夫,同埋鑊仔曲奇 岩鹽榛子窩夫:個窩夫一咬落去就好似食緊ma薯波波咁,好有咬口(但本人係偏向鍾意食脆脆地的)。落埋個士多啤尼醬,都幾夾,但係就唔係好食到有榛子味。D鹽既分怖就好唔平均,一係就好喊,一係就唔係好食到有鹽味。仍係跟一個movenpick既雪糕,但一黎到就已經溶溶地。扣左少少分~ 鑊仔曲奇: 曲奇個雪糕同窩夫一樣,都係movenpick,但都係一來就溶溶地,。而曲奇係軟身曲奇,佢配個焦糖一齊食,但我同友人都覺得曲奇本身已經夠甜,再加就太甜了~ 當食左四分三之後,我地不約而同咁,覺得佢個味有D似光酥餅,不過係實的的版既~整體: 我覺得曲奇試過一次就可以了,下次黎可以試下其他。曲奇買其他牌子的,感覺都係差不多,只係大小不同 lol

落左單,都係用科技提你去拎野食。
我地叫左一個岩鹽榛子窩夫,同埋鑊仔曲奇
2016-03-20