2017-09-24 166 瀏覽
天水圍抵食餐廳,餐廳環境幾大幾舒服,跟朋友聊聊天,幾好坐,啲食物都起得快,熱喇喇的,啱晒餓到飛起的我們!餐牌都有好多選擇,先點了擔擔麵,辣辣地,個湯唔會太杰,香香濃濃的湯底,刺激口水分泌,好開胃,好味道~再點了必吃小籠包,經典美食,一籠四粒,皮薄多汁,湯汁香濃,肉味鮮美,正~素鵝,賣相吸引,香脆多料,唔油膩,食唔停口!北京烤填鴨,一般大酒樓要一隻隻叫,鴨子園既烤鴨細細份,可以過過口隱,啱晒兩公婆或者少人既飯局點來試試,精緻,無蘇味,包埋青瓜點埋醬食,yummy~鴨包子,黎到鴨子園,當然要點多款鴨食品,香香甜甜的包,軟軟熟熟的包子,補充殿粉質,飽肚之選。成餐飯五樣食品都是$280,街坊的價錢,食到飽飽的,胃口滿足,值得推介天水圍的朋友試試。

素鵝,賣相吸引,香脆多料,唔油膩,食唔停口!