2012-05-21 4 瀏覽
同朋友一入到去..個STAFF已經黑面冇表情因為唔知係隨便坐定點先問聲.. 點解要連講句"隨便坐"都咁..到我地想坐既位又話BOOK左........第一次黎實在覺得太新奇裝潢都好靚好有特色而個MENU上既名..又真係太新奇..真係唔知係咩黎既所以都要OPENRICE下..最後揀左幾樣.. 但點o個樣就話o個樣未返貨..個STAFF仲講得勁快.. 聽唔到佢講咩問多佢一次都勁唔好態度..唉! 我地做錯D咩要黑我地面.. 明明間鋪計埋我地得兩檯客..最後叫左...1. 原味黑糖味葛軟滋好"QQ"呀!! 其實真係好好味, 特別係黑糖, 同用黎點o個兩種粉好match! 2. 和月三色個燉奶有d過甜.. 麻麻地..個果杯唔錯.. d好似jelly既加個醬..好夏天好甜感覺好好.. 但如果唔好甜既, 應該會覺得太甜個上面o個3片啤梨反之有點酸.. 可能下面甜個特飲幾特別既! 甜甜地, 有舊大jelly o係下面.. 都係幾summer既特飲!3. 蘋果批呢個好特別呀, 真係成個蘋果, 入面有d custard, 外面係香脆既酥皮! 呢個要等20分鐘都值得等, good!!但即使食物好味.. 咁
同朋友一入到去..個STAFF已經黑面冇表情
到我地想坐既位又話BOOK左........
: ( 好差的SERVICE
第一次黎實在覺得太新奇
裝潢都好靚好有特色
好有FEEL
最後揀左幾樣.. 但點o個樣就話o個樣未返貨..

最後叫左...

1. 原味黑糖味葛軟滋
原味黑糖味葛軟滋
2. 和月三色
個燉奶有d過甜.. 麻麻地..
個上面o個3片啤梨反之有點酸.. 可能下面甜
3. 蘋果批
蘋果批
但即使食物好味.. 咁既服務我真係唔會再去呢間.. 又唔多理客.. 又完全冇表情.. 唔記得拎遮.. 返返去拎都黑面.. 感覺真係好差好差好差..

但真係好想試晒d野食.. 或者會再去尖咀分店geh.. 不過都唔係1st priority了.. 真可惜!
2012-05-20
原味黑糖味葛軟滋