2014-05-04 4624 瀏覽
終於試到金船長喇,今日8點去到都要等差唔多一個鐘無計喇,想食嘛!一入去就叫左個招牌黑松露pizza依到絕對唔係普通出面食到既pizza,因為佢個口感好特別之後店員就教左我地有唔同食法就係點下提子醋咁食另外就係同伴菜一齊食,我自己就覺得就咁食已經好香,不過點提子醋都唔錯!因為可以令個Pizza食落無咁油膩,原因係提子醋酸酸甜甜,好清新,所以配埋個Pizza,之後講番個pizza, 其實芝士同黑松露都夾下,之前都食過差唔多既野,不過都真係唔錯不過,第二舊就點下野食, 酸酸甜甜唔錯 ,口感仲無咁悶好食,真係估佢唔到有咁食法。另外食左一個芝士煙肉焗蠔,好比到驚喜我!平時係出面食既焗蠔都係好細隻,但依到個都幾大隻下,仲要有4-5隻 ,最緊要係夠鮮甜,控制得唔錯。最後就有一個牛肋骨,整體上都唔錯 肉質林得黎又有咬口, 個汁都唔錯,依到整體都唔錯,下次再黎。
之後店員就教左我地有唔同食法