餐廳喺屋企樓下,裝修又靚靚仔仔,仲成日full house,價錢仲唔算平,對佢頗有期望。嗱,唔好話我唔比機會佢,上次新開張嘅時候食咗一次,食完肚痾,今日再去試多一次,睇下有冇改善。結果係…… 冇肚痾,但真係除咗個樣,冇一樣野好食!我叫咗個「穴」定食,乜都有D, 可以一次試下佢有幾多斤両。蒸蛋:唔夠熱已經係死罪,粒冬菇仲有少少沙多春魚串燒:都係唔熱,仲要冇味燒雞皮串燒:燒到全乾不特止,一啲味都冇刺身:冇特別壽司:都OK,可能係全set最好食嘅一樣野烏冬: 仍然係果句……唔夠熱! 上面果舊魚蛋,直頭要用難食來形容! 元氣壽司嘅烏冬都好食過佢!甜品:今日係芝士蛋糕, size係細過一粒麻雀, 味道不過不失服務:同上次一樣,基本上係冇嘅! 上次就話啱啱開張,員工未熟習,我原諒佢。但現在仲係咁,真的不能接受!我個set差唔多食完,老公果set壽司定食先至啱啱上。 叫人加茶,要叫三次,叫咗三個唔同嘅人,先有人啋你! 甜品亦係唔叫唔會上(就算見我地枱面冇曬野食)!咁嘅食物加咁嘅服務,都收$185 ($168+10%),唔通有$100去咗裝修?!?!喱間日本餐廳,for me, 一定冇回頭!

結果係…… 冇肚痾,但真係除咗個樣,冇一樣野好食!

我叫咗個「穴」定食,乜都有D, 可以一次試下佢有幾多斤両。
蒸蛋:唔夠熱已經係死罪,粒冬菇仲有少少沙
多春魚串燒:都係唔熱,仲要冇味
燒雞皮串燒:燒到全乾不特止,一啲味都冇
刺身:冇特別
壽司:都OK,可能係全set最好食嘅一樣野

服務:
我個set差唔多食完,老公果set壽司定食先至啱啱上。
叫人加茶,要叫三次,叫咗三個唔同嘅人,先有人啋你!
 甜品亦係唔叫唔會上(就算見我地枱面冇曬野食)!

喱間日本餐廳,for me, 一定冇回頭!
2015-07-15