2009-11-10 13 瀏覽
呢日係我姨甥生日,所以約左一大班大姐姐&大哥哥陪佢渡過生日,順便可以試下呢間新店。首先講下d店員先,個度d店員服務真係好好,一聽到我地係搞生日,即刻搬好枱比我地,(因為原本一張枱只係坐大約6個人左右)之後就講食物,以下係我order左既食物:龍蝦湯(唔記得個名係咩啦) - 我覺得可以放多少少湯料,不過味道都ok!!黃金炸蝦卷 - 我唔食得蝦既關係,所以冇試,但我姨甥女話幾好味潮批 & 芝味香雞批 - 兩個批都夠料,特別係芝士味方面(好足),而餅底方面沒有抱太大期望(見有食評話似普通麵包店個d pizza), 唔知係咪我沒有抱期望嘅關係, 我又覺得呢個餅底係出乎我所以料之外,以平民既價錢,做到咁既水準,絕對可以接受,而且餅底係脆既,所以我幾鍾意。百里香燒豬仔骨 - 見第一個食評既人話味道少少淡,所以開頭唔會抱太大既期望!!!估唔到味道又ok woo(不太濃又不太淡,剛剛好),而且焗得幾靚呀!!(可能見到食客比既意見,有所改善。肯聽人意見,並作出改善先有進步,真係唔錯呀!!)咖哩角&春卷 - 咖哩角夠咖哩味,炸得幾脆。春卷既味道不是太突出,但都炸得脆ge!! (油多左少少,但還可接受,炸野
呢日係我姨甥生日,
所以約左一大班大姐姐&大哥哥陪佢渡過生日,
順便可以試下呢間新店。
首先講下d店員先,
個度d店員服務真係好好,
一聽到我地係搞生日,
即刻搬好枱比我地,(因為原本一張枱只係坐大約6個人左右)
之後就講食物,
以下係我order左既食物:

咖哩角&春卷 - 咖哩角夠咖哩味,炸得幾脆。春卷既味道不是太突出,但都炸得脆ge!! (油多左少少,但還可接受,炸野總會有少少油既)

白汁芝士焗西蘭花 - 好夠芝士(呢個係我至愛呀!!我好鍾意食芝士架!!)
甜酸雞翼 - 呢樣我從來未試過,不過估唔到酸酸甜甜又幾ok woo!!開胃岩曬!!
金牌炸雞 - 夠大隻,炸粉味道好足,個皮又係好脆, 而且肉質比我想像中滑
飲品 - 種類都幾多下

總括:價錢適中,食物味道ok
賣單大約$500, 11個人比錢,每人大約$49
生日