餐廳: 添好運點心專門店
資訊:

2017-06-26 173 瀏覽
今日下午兩點半後入座,當時有好多吉枱,我地一行三大人加一位6個月大BB,侍應語氣超差話唔比放BB車,BB車要放門口,咁都算,既然要客人抱住BB用膳,又咁多吉枱,咁我想揀一張空間寬闊些都唔比,藉口話店尾位置一陣要清潔唔比新客入座(當然,我地食完埋單都唔見佢地清潔),咁唯有退而求其次啦,雖然侍應阿姐黑晒口面望住我地,我都再算數唔想影響與朋友聚餐嘅心情,但用餐中途叫侍應加水,佢回應得好晦氣,收得茶錢,加水係應份啦,做侍應做到要令食客唔享受到用膳樂,呢個老闆咁都接受到員工態度惡劣幫手趕客就真係連老闆都有問題!到埋單時因爲要泊車優惠問左一句係咪要電子消費先得,收銀果位女仕語氣勁差答左兩次我地冇泊車,呢度冇電子付款,係咪一定要咁差對客人佢地先會開心工作?好食嘅點心仲有好多地方選擇,想食得開心又享受就唔好揀呢間!雪山叉燒包唔錯,但都抵不過食到一肚氣,好難受!
雪山叉燒包唔錯,但都抵不過食到一肚氣,好難受!
2017-06-26
  • 酥皮焗叉燒包