2014-06-22 14128 瀏覽
今次好搞笑咁黎左依到食野,不過大家都明白依到出名在D咩,所以都唔洗多講喇。一坐低,好好咁佢就比左每人一個茶包我地,斟水個位就每枱都有既,不過要小心D,因為好易就禁得出水,講下壽司先喇,其實都唔係話想像中咁差既,不過搶手既壽司唔會成日有,不過可以叫既, 首先就試左依個肉鬆壽司同肉鬆小卷最夠味,依個都唔差既,起碼正正常常,不過唔得既就係暖。之後就叫左幾個三文魚壽司,三文魚真係薄到傻,食落只係好似一舊飯放落口咁,之後八爪魚,螺肉個D都算正,可能係因為黎貨所以唔係太特別,另外就依個炸帶子壽司,不過其實賣相算係幾靚,金黃色都算炸得幾好,不過口感有D奇怪,唔太似帶子,因為唔太夠彈口,所以食落唔太好食,總睇黎講又唔係話想像中咁差既。