2018-01-07 440 瀏覽
今日同三個朋友決定試新野 經朋友介紹來左大埔食串燒 一開始兩個朋友未到 因為太肚餓 已經叫左兩串牛同拿破崙蟹肉烏冬 好正! 個人最鐘意係燒牛舌 牛舌絕對要夠厚先有口感! 我足足再叫左兩轉牛舌😼之後燒肉串~唔記得左叫咩名 味濃~送酒一流👍汁煮牛根 我食完又再叫一碗 個汁真係好食 推介!👍炒雜菜 因為食完一堆濃味野 會覺得味道偏淡~但都不過不失~三文魚頭湯~好大碗 好入味👍😍但個時已經好飽 都要繼續...非常特別既店長推介! pizza茄子 🍆明顯唔係大角茄子 係好野 口感好正! 炸豪夠曬脆!羊扒個汁都好味👍 我地仲叫左隻松葉蟹連蟹蓋 好多蟹膏🤤食到最後 仲有和牛同半熟toro已經食唔落...但大家坐下飲下再清埋佢! 仲有叫左支酒唔記得影💀我地最鐘意搵新店食野 總係覺得各樣野都會係高水準一點~我地好滿意今餐! 希望好既食材可以繼續保持! 影左餐單比大家參考! 有時間我地都會再去~❤️❤️好既餐廳值得推介!
今日同三個朋友決定試新野 經朋友介紹來左大埔食串燒

拿破崙蟹肉烏冬

之後燒肉串~唔記得左叫咩名 味濃~送酒一流👍
汁煮牛根

汁煮牛根 我食完又再叫一碗 個汁真係好食 推介!👍

炒雜菜 因為食完一堆濃味野 會覺得味道偏淡~但都不過不失~

三文魚頭湯~好大碗 好入味👍😍
但個時已經好飽 都要繼續...

仲有叫左支酒唔記得影💀

影左餐單比大家參考!
有時間我地都會再去~❤️❤️好既餐廳值得推介!
2018-01-06
拿破崙蟹肉烏冬