2011-02-23 426 瀏覽
今曰為食兼大食的安迪提議叫芝脆雞的外賣Pizza作為午餐,在每星期優惠畤段買一送一,一百三十八元便有兩盒唔同囗味薄餅,每個分為八件,四個人分每人最少可以吃到三至四件,每論幾大食都足以餵飽你,剩下的重可以和其它同事分享,真係非常化算! 分別柯打一客千島熱情海鮮 和啖啖肉 Pizza,兩客都要厚批底,因為比較能飽肚,落單後三十分鐘便送到,店方又要時間焗又要安排運送,服務都算幾快手,送抵時依然能保持熱度,如果冷卻了食味難免受影響。千島熱情海鮮 Pizza餡料有蟹柳、魷魚、蠔仔、蝦仁、青椒、菠蘿片等,加上大量芝士來焗,好多餡料味道相當不錯,不是Pizza Hut 吃慣了千篇一律的味道,帶來一點新鮮感。啖啖肉 Pizza這個批名符其實的啖啖肉,topping 佈滿牛肉粒、火腿片、辣肉腸及芝士,烤過的肉粒極香濃,加上熱辣辣的芝士香味,感覺非常對胃囗。以一百三十八蚊可以吃到兩個大厚批,每個切成八件,總共有十六件,一件平均唔需要十蚊,足夠四個人同吃,餘下還可給其它同事淺嚐,名符其實大件夾抵食,味道又唔錯,大家不妨試下。
千島熱情海鮮 Pizza
啖啖肉 Pizza

30 分鐘 (外賣送餐)
啖啖肉 Pizza
  • 千島熱情海鮮 Pizza,啖啖肉 Pizza