2015-10-10 468 瀏覽
由於我住果頭既關係, Loooop我成日都會試, 9月限定既蘑菇雪糕己經無左, 但都覺得好值得擺番出黎. 有一日經過,見到人地有粒大大粒蘑菇好Q吸引左我買. 成日比人話得個樣既LOOOOP, 其實都唔係講到咁差,唔知點解同老公一人叫左一杯,9月限定,有2款MUAH 50$ MUSH 50$我比較鍾意藍色果款MAUH, 唔係因為成日同老公講MUAH, 係因為有我至愛既BLUE MOON雪糕,個蘑菇係檸檬脆脆, 我老公唔食得甜, 但我係甜牙牙, 我一啖就啪左落口...但其實我都好鐘意粉紅色,因為好靚,而且白色雪糕係yogurt 雪糕, 酸酸甜甜, 都好好味.. 但li款紙藝雪糕出面將包裝紙就唔食得, 如果可以食埋,就真係100 % Satisfy!推介, 都己經無用,因為期間限定己經完左. 唯有等下一輪,睇下有咩有睇頭又好食又Q既雪糕!再同大家介紹 !
同老公一人叫左一杯,9月限定,有2款
MUAH
MUAH 50$

MUSH
MUSH 50$

推介,
都己經無用,因為期間限定己經完左.
2015-09-28
外賣自取
$50 (宵夜)
MUAH
MUSH