2016-05-31 14900 瀏覽
Cool!今次九個人,餐廳比左間房我地,哈好彩比左間房我地炸!可能怕我地太嘈,不過我地真係好嘈!六個大男人講起野上黎嘈到啦!如果影響到其他客人,真係唔好意思!!可能餐廳係地牢既關係,我覺得抽油煙唔係太好啦!其實個爐本身都係有位置抽煙既,不過唔係個個都係大廚!D男人COOK到D野黑曬好多煙個爐個抽氣位根本唔足夠,不過都係登D野唔慘!大嘥鬼會黎搵你地!「八色燒肉」就係四件豬腩和四件雞肶肉,本身我意為兩個爐會有兩份八色燒肉,不過佢得一份。九個人得八舊肉仔都唔夠食,所以咩味都唔係好食得出。。刺身都幾多選擇呀!不過大家就唔係好食生野。又唔係放得好靚。係D魚下面放甜蝦,D蝦咩味都冇曬!「憤怒火牛仔,仙境純情豬仔,冰鎮大蝦」我地九個人依三樣野可以選五樣,每樣我地都有選到!我地覺得最好食係大蝦第二係憤怒火牛仔第三係仙境純情豬仔!冰鎮大蝦有我隻咁呀!重有好多蝦膏呀!講真一句,我覺得豬肉好食D,係架上面清楚睇到肥瘦分明燒出黎D油分好靘靘,可能我唔怕食肥野啦佢D串串幾好!佢個點紅點綠原來就係大蔥同蕃茄仔!感覺有D比騙了!不過我太鍾意食雞軟骨!我地叫左30串!其他野食都OK呀!大部份食物都係以原汁原味為主,雖
八色燒肉
憤怒火牛仔,憤怒火豬仔
大蝦
點紅點綠
其他野食都OK呀!大部份食物都係以原汁原味為主,雖然餐廳有調味比大家,不過唔加調味就可以啦!咁大家先可以食到食物既原汁原味同鮮味!香港食物有咁多種,可能大家都已經忘記食物既鮮!「牛油扇貝」我都大大推介呀!不過重點係我地有個好廚師!個帶子大家一定要食多D!
2016-05-14
點紅點綠