2015-05-10 1664 瀏覽
同屋企人去土瓜灣食韓式料理,等位等左15-20分鐘,但見好多人排就繼續等啦!餐廳有分燒烤同唔燒烤,兩種系分開拿位。我地就選左唔燒烤,叫左海鮮面,韓式炸雞,豆腐湯同3枝啤酒(買2送1)。海鮮面個湯好濃海鮮味,因為真系有好多海鮮料系入面,d面都唔錯,幾彈牙。就gum飲個湯就會有d鹹,但配埋面就arm arm好!海鮮面 - In Sa Dong Korean Restaurant in To Kwa Wan 海鮮面 HK$ 60之後就有個韓式炸雞,好香好好食,個皮唔會好厚,配埋啤酒一流!我地今次無叫有辣醬各種,但我覺得會更好食!韓式炸雞(半分) - In Sa Dong Korean Restaurant in To Kwa Wan 韓式炸雞(半分) HK$ 88豆腐湯系辣的,有豆腐同海鮮,而且餐廳會比一碗飯比你送湯。雖然話系豆腐湯,但海鮮味都好濃。湯配埋豆腐就好好食。我平時唔食得辣的都忍唔住飲多兩淡!豆腐湯 - In Sa Dong Korean Restaurant in To Kwa Wan 豆腐湯
海鮮面

2015-05-04