2015-11-11 3893 瀏覽
今晚去過兩間餐廳,都因為唔同原因無食到走咗,最後去到呢間悅木。兩個細食嘅嘢叫咗一個小食拼盤同沙嗲牛肉河。等咗陣,小食拼盤送到,我哋由自己唔鍾意嘅嘢食食起...我嘅選擇係:蒸粉包 - 蟹肉金磚 - 春卷 - 蝦片豬肉,但食完之後真係要重新排過:最好味係蒸粉包 - 蝦片豬肉 - 春卷 - 蟹肉金磚。原來蒸粉包係最好味,皮薄餡多,仲有香葉味,非常好味。而蝦片豬肉因為留到最後先食,所以蝦片已經"淋"咗,但依然好惹味;春卷有用生菜包住食,但無咩味道,比普通嘅春卷仲要普通;蟹肉金磚...無話可說,如果唔係睇番個餐牌,根本唔知係蟹肉,顏色味道賣相完全同蟹拉唔上關係。另外仲食咗沙嗲牛肉河,OK,只係湯面比較多油。

小食拼盤(2人)
沙嗲牛肉河
另外仲食咗沙嗲牛肉河,OK,只係湯面比較多油。