2014-06-05 479 瀏覽
一行三個人第一次中午行到木星街見到一間日本料理,擔粗粗行入去試試,叫個3個餐,雜錦刺身定食竟然得三文魚同一樣白身魚,係個師傅有問題還是剌身定食只有兩款魚,差到真係無朋友,同名蔣差唔多級別 ,另外一個羅白青魚,第一口咬到羅白全部都係雪櫃味,個件青魚硬過石頭,個湯底就唔須要多講,個師傅咁都可以比個客食 ,最後一道菜鐵板牛肉薄燒已放棄,點知出奇地好味,平時食開食牛肉入面夾葱同蒜,今次加埋洋葱真係好特別 ,如果要比份,刺身40分 ,羅白青魚10分 ,牛肉薄燒80分 ,食品唔好食重要衛生環境差,小強周圍走,蚊周圍飛,同個四眼肥肥地經理講,只笑笑口無回答就走 ,劉徳華個句(今時今咁嘅服務態度點得架),本陣已經列入我心目中黑名單唔再來食飯。
,如果要比份,刺身40分
,羅白青魚10分